Известие

Collapse
No announcement yet.

крушките на парното ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми колега то е видимо,поне като зумна снимката се вижда че имааш прекъснат проводник,който най-вероятно ти захранва осветлението.Та взимаш един поялник,правиш една финна спойка, но внимавай да не окъсиш останалите,и съвета ми е ,ако не си работил с поялник,не се пробвай,не че може да стане нещо непоправимо ,но може да отвориш малко работа на някой техник,та в този ред на мисли-иди при някой телевизионен/радио техник,ще ти го оправи за минута,и не струва кой знае колко.

Comment

ок мерси колега
      Алфа Ромео 156 2.4 JTD

Comment

Още един полезен линк:
        http://www.alfaforum.nl/forum/showthread.php?t=7646

Comment

Преди малко разглобих таблото за да си сменя крушките на крайнте две врътки. Извадих блока с врътките, отворих го, обаче не мога да разбера как да извадя крушките. Цокъла им е хванат с две скоби, които същевременно са запоени. Някаква идея как да ги извадя тия марди?

Comment

Аз ги разглобявах преди 6 месеца ,и до колкото си спомням са на щипки,помогни си с отверка,дърпай смело и внимавай да не счупиш някоя щипка.Огледай и за болчета,че не си спомням имаше ли,ако има ги развий и тях.Като отвориш се сменят по лесно.Мисля че може и без да се разглобява,има 3 дупки от задната страна от там се виждат цокълчетата на лампите, но са на 5-6см и ще ти трябват специални клещи.

Comment

Аз блока съм го разглобил, обаче не знам как да извадя цокъла с крушката. Тия металните щипки, дето държат цокъла, са запоени за платката. Треа да ги изкрива за да извадя цокъла и не смея

Нещо не мога да си обясня как ще стане с отвертка ...

Comment

Ей го на:

Металната скоба (червената стрелка) е запоена за платката. Как се вади тая крушка, ебаси

Comment

Първоначално публикувано от wwweb
                  Аз блока съм го разглобил, обаче не знам как да извадя цокъла с крушката. Тия металните щипки, дето държат цокъла, са запоени за платката. Треа да ги изкрива за да извадя цокъла и не смея

Нещо не мога да си обясня как ще стане с отвертка ...
                  колега аз досега сьм го разглобил около 6 пьти та като стигнеш до крушките просто с една отверка вьртиш цокьлчето на ляво и го дигаш с рька поне при мен е така дано сьм бил полезен
                  Алфа Ромео 156 2.4 JTD

Comment

колега не е запоена а се вьрти просто завьрти с отверка и ще видиш.
                    Алфа Ромео 156 2.4 JTD

Comment

а ако е наистина запоена за платката тогава незнам.
                      Алфа Ромео 156 2.4 JTD

Comment

Ееее ти си стигнал до там,правилно каза колегата,завърташ с отверка,ако са запоени-разпои ги .Би трябвало да не са.

Comment

Пробвах е сега с отвертката и въобще не мърда. Запоени са

Comment

според мене не е вьзможно да е запоена но ако е, просто го отпоиваш
                            Алфа Ромео 156 2.4 JTD

Comment

Да те улесня малко: тези 3 крушки са размер който на мен не ми се отдаде да намеря-по малки са от стандартните които са на останалото осветление по таблото, и побългарих с обикновенни,ползват се цокълчетата.Ако ти успееш да си намериш крушки ,сложи си оригинални,ако не намериш-"побългарявай".Аз лично нямах нерви да търся повече от един ден ,и да се окаже че в целия град няма.

Comment

Първоначално публикувано от Доко
                                Да те улесня малко: тези 3 крушки са размер който на мен не ми се отдаде да намеря-по малки са от стандартните които са на останалото осветление по таблото, и побългарих с обикновенни,ползват се цокълчетата.Ако ти успееш да си намериш крушки ,сложи си оригинални,ако не намериш-"побългарявай".Аз лично нямах нерви да търся повече от един ден ,и да се окаже че в целия град няма.
                                Намерих оригинални, но са по 22 лв. бройката и засега съм си купил от OMV стандартни. Утре ще взема да ида до някой телевизионен сервиз направо да свършат работа там. И да ги извадят, и да пробват да сложат стандартни ...

Comment

Working...
                                X